Familie van de Vlag

eglesia kerk van nu

 

 

Wie wij zijn

Wij zijn Daniel, Elske, Levi, Sarah en Judah van de Vlag. In november 2011 zijn wij verhuisd van Apeldoorn naar Dundee in Zuid Afrika. Daar zullen wij onze gaven en talenten gaan inzetten op het Melusi project.

Op Melusi dragen wij bij in verschillende programma’s, zoals zorg voor zieken (HIV/AIDS), werklozen, daklozen, weduwen en wezen, hongerigen, tieners en kinderen. Elske heeft leiding gegeven aan het eerdere HIV/AIDS care center, en is nu als moeder van drie kinderen betrokken bij gastvrijheid en is een van de aanbiddingsleiders in Melusi Fellowship. Daniel is mede verantwoordelijk voor het kinder- en jeugdwerk, bestaande uit 4 kinderclubs, 2 tiener bijbelstudie groepen, zondagsschool, kinder- en tienerkampen, een sport outreach en het bezoeken van de kinderafdeling in het ziekenhuis. Ook is hij betrokken bij het onderwijsprogramma “Siyasebenza”, waarbij werkloze jongeren in een twee-weekse cursus leren om professioneel te werken volgens hoge standaarden. Vele jongeren vinden in korte tijd een baan. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de donderdag middag outreach, alle IT werkzaamheden binnen Melusi, de Melusi website, het voedsel-voor-werk programma en de groententuin. Sinds mei 2014 is Daniel ook lid van het leiderschapsteam van Melusi Christian Community.

 

Waar wij verblijven

Wij verblijven in Dundee, Kwazulu Natal in Zuid Afrika. Onderstaand kaartje geeft aan waar dat ongeveer is. Voor het gemak: het ligt ongeveer halverwege Durban (aan de Oostkust) en Johannesburg (in het Noorden).

 

Zuid Afrike Dundee Melusi Danielske van de Vlag Eglesia kerk van nu

 

Dundee is een platteland stadje met circa 30.000 inwoners. Melusi, een circa 5 hectare campus, ligt dichtbij het centrum van Dundee, op de weg naar Sibongile township.

 

Ons adres is:

Melusi Christian Community
Daniel & Elske van de Vlag
P.O. Box 503
3000 Dundee
South Africa

 

Kijk ook eens op onze website www.danielske.nl. Daar vind je meer informatie over hoe wij leven. Het werk dat wij doen. Waarom wij hier zijn. De laatste nieuwtjes en nog veel meer!

 

Met uw steun kunnen wij dit werk blijven doen!

 

Als gezin worden wij uitgezonden door gemeente Eglesia, die uitgaat van ondersteuning door giften. Wij vertrouwen God hierin dat wij niets tekort zullen komen.

 

IBAN: NL98 ABNA 0426 8395 36
t.n.v. Stichting WEC-Nederland, Emmeloord
Onder vermelding van: o.v.v. ZENDING DANIEL EN ELSKE VAN DE VLAG

 

Giften met aangegeven bestemming worden zonder aftrek van onkosten aan de betrokken zendeling overgemaakt. Giften zijn belastingaftrekbaar.