Nieuw hier? Doe mee

Welkom bij de Jeugd van Eglesia Kerk van Nu

Eglesia hecht veel waarde aan jeugdwerk. We willen jongeren graag toerusten om op een positieve manier antwoord te vinden op actuele vragen rondom ons dagelijks leven en alles wat daarbij komt kijken. Onze inspiratie daarbij is het geloof in God en de Bijbel. Onder jeugd verstaan wij alle jongeren van 12 jaar (middelbare school) tot en met 22 jaar.

Zin om leeftijdsgenoten te ontmoeten, vriendschappen op de te bouwen, te chillen, te leren en dingen met elkaar te delen? Bij Eglesia ben je van harte welkom!

 

Elke 2 weken organiseren we op zondagavond een jeugdavond voor jou!

  • Next Level (12 jaar) van 18.30-20.30 uur.
  • New Generation (13 en 14 jaar), van 18.45-20.45 uur.
  • Teensavers (15 en 16 jaar) van 19.00-21.00 uur.
  • Jongerenclub (17 tot 19 jaar). Van 20.00-22.00 uur

Naast de jeugdavonden is er een startweekend, gaan we samen naar Opwekking, houden we Open Huis avonden en zijn er een aantal keer per jaar 4U- jeugddiensten!

Wil je meer weten of graag mee doen? Neem dan contact op met Bram Knot  of via  0681037837 06-81 037837

“Onze droom is dat bij jou het verlangen ontstaat om Jezus te leren kennen en om Hem te willen volgen. In het jeugdwerk zullen je de veiligheid ervaren die nodig is om jezelf te kunnen zijn zonder dat je ge-/veroordeeld wordt. De tienerleiders willen een rolmodel voor jou zijn in openheid, kwetsbaarheid en eerlijkheid maar bovenal in het leven met en door Jezus Christus. Vanuit die relatie zal er ruimte voor diepgang ontstaan en zijn er mogelijkheden om het evangelie te delen. In onze droom wordt het jongerenwerk door God gebruikt om jou Zijn liefde te laten zien en voelen. Wanneer jij het jeugdwerk verlaat, heb je voldoende bagage om jouw levende relatie met God verder invulling te kunnen geven. Je zult met veel plezier aan jouw jeugdtijd in Eglesia terugdenken.”