Nieuw hier? Doe mee

De eerste keer een kerk binnenlopen kan behoorlijk spannend zijn. Om dat wat gemakkelijker te maken staat hier uitgelegd wat je bij Eglesia mag verwachten. Bij de ingang word je verwelkomd en even verder staat een lekker kopje koffie of thee voor je klaar. Er lopen mensen rond met een badge die graag meer uitleg geven over praktische zaken zoals de inhoud van de dienst. Om 11:00 uur begint de dienst met muziek en kun je een mooie ochtend ervaren in God’s aanwezigheid.

 

Heeft u vragen over Eglesia, Kerk van Nu; wie wij zijn, waar wij voor staan? Stuur dan een e-mail naar info@eglesia.nl

Tijdens de dienst wordt een bepaald thema behandeld. Daarbij kijken we samen wat daarover in de Bijbel wordt gezegd. Daar staan veel ooggetuigenverslagen en verhalen over onderwerpen die ook nu nog actueel zijn en ons kunnen helpen in ons dagelijks leven. Na afloop zijn er mensen bij de “meet & greet” beschikbaar om vragen te stellen, een gesprek te hebben of te bidden. Voor de kinderen is er een speciaal kinderprogramma.

 

We hopen ook u binnenkort te mogen verwelkomen in Scholengemeenschap Sprengeloo aan de Sprengenweg 81 in Apeldoorn. Graag tot zondag.