“Vorig jaar besloot ik eindelijk iets te doen met mijn nieuwsgierigheid naar God en nam deel aan de Alphacursus. Dit is een keerpunt geweest in mijn leven!” -Anita Roekevisch-

Alpha cursusfotoshoot_alpha-28-kl

Met anderen op zoek gaan naar zin van het leven en antwoord krijgen op belangrijke vragen. Dat is de Alpha cursus. Tijdens circa tien bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt en heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen.

 

Iets voor jou?
Waarvoor leef ik eigenlijk? Bestaat God wel? Zijn niet alle geloven ongeveer hetzelfde? Waarom zou het Christelijke geloof waar zijn? En waarom zou dat belangrijk zijn? Wie is Jezus? Waarom is er zoveel pijn en lijden? Loop je rond met zulke of andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is de Alpha cursus echt iets voor jou! Je ontmoet nieuwe mensen van alle leeftijden, inzichten en achtergronden. Je denkt en praat samen na over inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. Wereldwijd volgden ruim 24 miljoen mensen een Alpha cursus.

 
Hoe werkt het?fotoshoot_alpha-102-kl300
De Alpha cursus begint met een gezellige en lekkere maaltijd. Na het eten luister je naar een korte inleiding over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen. De Alpha cursus wordt op 10 avonden gegeven. Ook is er een Alpha-themaweekend op een vrijdagmiddag en zaterdag. De afgelopen jaren kende onze Alpha cursus ongeveer 15 deelnemers.

 
Waar en wanneer
De eerstvolgende Alpha cursus zal begin 2020 weer van start gaan.
ingang-sprengeloo-kl
 
Welkom!
Wil je meer informatie? Kijk dan op www.alpha-cursus.nl of neem contact op met:

Pitrik Rietjens
T: 055-3606126